Tallinna Strateegiakeskuse ringmajanduse ning turismiosakond korraldavad infopäeva, kus arutatakse Euroopa Liidu ja Eesti uute nõuete rakendamist toitlustussektoris ning jagatakse praktilisi kogemusi keskkonnasäästlike lahenduste kasutamisest. Oodatud on kõik toitlustusasutused, ürituste korraldajad ja catering teenust pakkuvad ettevõtted.
Üritus toimub 13. novembril, kell 9.30–13.00
Tallinna Õpetajate Majas, aadressil: Raekoja plats 14, Magistri saalis
9.00-9.30 Kogunemine ja hommikukohv
9.30–9.50 Kliimaministeerium – Ühekorraplasti direktiiv ja Pakendi ja pakendijäätmete määrus – mida peab toitlustusasutus teadma
9.50–10.10 Tallinna Strateegiakeskuse ringmajanduse osakond– Avalike ürituste nõuded toitlustajatele
10.10–10.35 Hestia Hotel Group – Praktiline kogemus keskkonnahoidliku tegutsemise suunal
10.35–11.00 Kohvipaus
11.00–11.15 Ringo – Korduspakendites kaasamüük ja lahendused toitlustajatele
11.15–11.30 Kohvik Hubala – Kogemus 100% korduspakendites kaasamüügiga
11.30–11.45 Jolos – ürituse korraldaja kogemus toidu annetamisel
11.45–12.00 Toidupank – Toidu annetamine Toidupangale
12.00–12.15 Fudloop – Toidu annetamine läbi toidukapi
12.15–12.30 Nordic Catering – Kogemus toidu annetamisel
12.30–13.00 Arutelu, küsimused ja toekam võileib
Korraldajad jätavad õiguse muuta päevakava ja osalejaid vastavalt vajadusele.
Üritus on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud.
Palume registreeruda hiljemalt 07. novembriks 2025: registreerimislink
Lisainfo:
Hele Lõhmus
Tallinna Strateegiakeskus, turismiosakond
hele.lohmus@tallinnlv.ee; tel 6404759