Sport ja seiklus
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png

    Trühvlite valmistamine martsipanist ja šokolaadist Örrekese õpitoas

    Kas teadsid, et legendi järgi oli just Eesti soost apteekriabiline see, kes segas kokku maailma esimese martsipani? Selle maiuse sünd oli juhuslik, kuid martsipanist sai kiiresti osa pidustustest, ravivahenditest ja luksuskaubast.

    Örrekese õpitoas sukeldume martsipani põnevasse ajalukku ja selle seostesse keskaegse Tallinnaga. Räägime, milliseid koostisosi kasutati vanades retseptides ja kuidas martsipan on ajaloos tuntust kogunud. Praktilises osas voolime käsitsi väikeseid trühvleid, maitsestame neid kvaliteetse šokolaadiga ja vitamiinirohkete marjajahudega ning lõpuks pakime kinkekarpi.

    Jaga