Kõik söögikohad
original:
loaded:/images/placeholder.png
Foto: Tempo
original:
loaded:/images/placeholder.png
Foto: Tempo
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png

    Tempo Resto & Bar

    Meie juures ootab sind mitmekülgne valik isuäratavaid ja kõhtutäitvaid roogi. Hooajalisest ja värskest toorainest valmistatud hommiku- ja lõuna-buffet on armastatud nii hotellikülaliste kui kiire elutempoga kohalike seas. Tempo Resto & Baari on oodatud külalised, kes soovivad alustada oma päeva suurepärase einega. Tulge ja nautige lõunal ka meie ülipopulaarset supivalikut, kus pakutakse iga päev kolme erinevat suppi. Tööpäevadel avatud ka päevapraadide-buffet, mille valikus on kaks erinevat pearooga erinevate lisandite ning rikkaliku salativalikuga. Tempos saab tempokalt söönuks.
    Jaga

    TripAdvisori® hinnangud ja arvustused

    TripAdvisor logo tripadvisor rating 3.5 of 5

    põhineb 25 hinnangul

    • Good breakfast buffet

      tripadvisor rating 4 of 5
      jaanuar 25, 2020 Autor: Michelle S

      Breakfast came with our room and we were pleasantly surprised with the selection and well prepared food. Good choice of breakfast spot.

    • No vegetarian options

      tripadvisor rating 2 of 5
      detsember 1, 2019 Autor: Sara H

      The only thing that's particularly good about this restaurant is that we didn't have to go out of the hotel to eat and that the meals seemed "normal" and easy to order. The buffet is terrible. Most... Vaata veel

    • Great service!

      tripadvisor rating 5 of 5
      juuli 29, 2019 Autor: Ave R

      I had amazing service by Kristin. She made us feel very welcome and gave huge effort to make our night memorable. Good food and lots of drinks! Thank you!