Kõik söögikohad
original:
loaded:/images/placeholder.png
Foto: Grenka
original:
loaded:/images/placeholder.png

Kohvik Grenka

Tere tulemast Grenkasse! Valmistame hoolikalt ning armastusega lihtsat, ausat ja tervislikku toitu - just nagu kodus. Me pakume energiat andvaid hommikusööke, toitvaid lõunasööke ja elegantseid õhtusööke. Teeme ise meeletult maitsvaid pirukaid. Lisaks leiab meie juures ka grenkad!? Usume, et kolme asja kombinatsioon — maitsev toit, hubane atmosfäär ja heatahtlikud inimesed — pakuvad ainulaadset ja mõnusat  kogemust. Samuti saavad meie logol kokku kolm grenkat, et kokku luua miski suurem kui need üksikosad eraldi. Tule ning avasta Grenka!
Jaga

TripAdvisori® hinnangud ja arvustused

TripAdvisor logo tripadvisor rating 4.5 of 5

põhineb 397 hinnangul

  • Wonderful breakfasts

    tripadvisor rating 5 of 5
    mai 27, 2024 Autor: Renatka13

    We visited the cafe on April 14th. Initially we were somewhat skeptical due to some publicity about the place, queues at the entrance, and waiting up to half an hour to seating st a table.  What... Vaata veel

  • Nive place for breakfast

    tripadvisor rating 5 of 5
    mai 20, 2024 Autor: maiju888

    Quick service and big portions. Fresh ingredients and tasty food. Plenty of alternatives on the menu. Nice and friendly staff.

  • Super

    tripadvisor rating 5 of 5
    märts 15, 2024 Autor: Povilas L

    Quite distant place from the city centre, vut it is worth to take a walk. Super simple and the food is amazing. Super staff, prices are affordable.