Tallinnas asuv kolm Sibulat on koht, mis asub täpselt fast ja slow food’i vahepeal. Meie köök on nagu sibul ise: seest siiru-viiruline ja pealt kullakarvaline. Toidud on üllatavad, maitseküllased ja alati iseloomuga.
Menüüst leiab tuttavaid lemmikuid uues võtmes kui ka põnevaid üllatajaid. Inspiratsiooni ammutame eri maade köökidest kui ka kodustest maitsetest, luues roogi, mis on ühtaegu tuttavad, ent samas uudsed.
Restorani tõeliseks täheks on kujunenud meie ramen. Idee sai alguse Amsterdamis ramen’i valmistamise kursusel ning koostöös Koksvere Veski öko-maheteraviljaga sündis meie oma retsept. Nii on ramen kasvanud meie jaoks südamega loodud roaks, mis ühendab Eesti tooraine ja Aasia mõjutused üheks eriliseks maitseelamuseks.
Joogikaardilt leiab valiku Eesti tootjate käsitöölimonaade ja kohalike pruulikodade õllesid. Veinikaardiga püüame jääda Euroopa piiridesse, et hoida väiksemat CO₂ jalajälge ning pakkuda samas kvaliteetset ja läbimõeldud valikut, mis toetab meie köögi maitseid.
tripadvisor rating 4.5 of 5
põhineb 445 hinnangul
An OK experience, but could be better. Starters and desserts were very tasty but the main sirloin steak didn’t live up to expectations. What was supposed to be a wine sauce with it was actually a... Vaata veel
T h e b e s t R A M E N i n T a l l i n n🍜 Never been inside, but often order ramens from this resto. Always tasty food, quick service ana good prices👌🏼🍜
Päris was full, so we were advised by a local guy to have lunch at Kolm sibulat around the corner. Lunch meant ramen or salad. The king prawn ramen was good after adding all the extra chili in it... Vaata veel