Fotografiska restoran töötab 0-kulu põhimõttel. Kasutame toiduvalmistamisel leidlikke viise, ei raiska toorainet ega tekita jäätmeid. Kõik, mis õiest juureni või ninast sabani, leiab kasutust – nii köögis kui baaris. Sellest vähesest, mis alles jääb, saab aga üleöö kompost, mis jõuab ringiga tagasi põldudele ja peenardele.
Meie toidu hing on jätkusuutliku restorani eestkõneleja, mitmekülgse karjääriga (Pädaste, Fäviken Magasinet, Fulgurance), kaasaegse Eesti maitse kujundaja, Peeter Pihel. Hooajalise ja omanäolise veinikaardi eest hoolitseb Kristjan Kiho.
põhineb 144 hinnangul
Usually, I am not that fond of photography as an art form. Keeping this in mind, I went through the floors and exhibitions here quickly, without great realizations or new epiphanies, with tired legs... Vaata veel
Gallery review. Did not try restaurant. Easter Sunday. The gallery seemed crowded, but I have nothing to compare it to, since this was my first visit. The cafe downstairs was completely packed, so... Vaata veel
The facilities for exhibitions are excellent. There were now three exhibitions on display. Elliott Erwitt’s exhibition was magnificent. Erwitt had a rare ability to capture everyday moments in a... Vaata veel