Ostlemine
original:
loaded:/images/placeholder.png
Foto: Uba ja Humal
original:
loaded:/images/placeholder.png
Foto: Uba ja Humal
original:
loaded:/images/placeholder.png
original:
loaded:/images/placeholder.png

    Taproom ning õlle- ja kohvipood Uba ja Humal

    Uba ja Humal on Õlle- ja Kohvipood ning Taproom Kalamaja külje all Tallinnas. Spetsialiseerume just käsitööõllele, õllele, mis pärineb nii Eesti kui ka muu maailma pruulmeistritelt. Riiulitest leiab 300+ õlut ja populaarsemaid leiab ka jahutatult poe külmikust. Taproomis on 20 kraani erinevate käsitööõlledega. Käsitööõllede kõrvalt leiab ka The Barn Berlin coffee roastery kohviriiuli, millel erinevate maade kohviube nii filtrimasinasse, presskannu kui ka espressomasinasse. Kohapeal on võimalus kohvioad ka ära jahvatada, nii saate võimalikult värske ja aromaatse kohvi koju kaasa võtta.  
    Jaga

    TripAdvisori® hinnangud ja arvustused

    TripAdvisor logo tripadvisor rating 4.5 of 5

    põhineb 29 hinnangul

    • Great find!

      tripadvisor rating 5 of 5
      jaanuar 28, 2024 Autor: andrewaO1392CF

      Fabulous place, and not far at all from Pikk, so make the extra stroll. Fabulous bottleshop with some great finds, and 20 craft taps. Enough said?

    • Bottle shop of your dreams

      tripadvisor rating 5 of 5
      oktoober 11, 2021 Autor: 200jussip

      More of a bottle shop than a bar, not very cozy atmossphere, more like a shop. But the selection! Definitely enough for even the most demanding beer lover.

    • OK craft beer place

      tripadvisor rating 4 of 5
      detsember 14, 2019 Autor: karlisz123

      Recommended craft beer bar, if you are living nearby or walking around in this area. Not really worth paying a special visit. Bar ir really small and with a little claustrophobic feel... Selection on... Vaata veel